OmAdressert:

vinderen skole loppemarked peales amerikansk bil - Det nye Trøndelag har hatt noen skjær i sjøen

- Det har vært noen skjær i sjøen i det første halve året som ett felles fylke, men de problemene har vi løst.

haiiti puerto rico Aps Per Olav Skurdal Hopsø er gjest i denne ukas «OmAdressert» sammen med politisk redaktør Tone Sofie Aglen og kommentator Harry Tiller.   busch dimmer 2210 Foto: Helene Mariussen

kastor all video downloader crack Saken oppdateres.

ekstra varmeapparat til bil Fylkespoltiiker og konstituert leder for Trøndelag Ap, Per Olav Skurdal Hopsø, gjester den siste episoden av «OmAdressert» før sommerferien.

traff på død elg - Vi har slått sammen to ulike fylkeskommuner og to ulike politiske kulturer. I tillegg til store endringer for fylkeskommunen har det også vært store endringer for en rekke lag, organisasjoner og statlige etater. Det har vært noen skjær i sjøen på veien, men vi er på god vei til å jobbe tettere sammen og løse ting i fellesskap, sier Hopsø.

nordea bank finland Situasjonen for det samlede Trøndelag og utfordringene for et samlet Trøndelag Ap er et sentralt tema når Per Olav Skurdal Hopsø, politisk redaktør Tone Sofie Aglen og kommentator Harry Tiller møtes i ukas podkast.

sønn lei av studier Tørken i landbruket, ferietid og vår manglende evne til å koble ut jobben i sommerferien er også tema i denne utgaven. Ap-toppen har skaffet seg en ny fritidssyssel i sommer for å kunne legge bort mobiltelefon og nettbrett. I «OmAdressert» får du høre mer om hans metode.

yamato battleship pdf Fotball-VM går mot slutten, og du får de siste tipsene om hvem våre podkastere tror blir verdensmester førstkommende søndag. I tillegg bys det på tips for både aktiviteter og lesestoff i sommerferien.

caligula full movie youtube Du kan lytte til «OmAdressert» sport in english eller ved å klikke på bildet nederst i denne saken.

lilleput reiser restplasser Bruker du iTunes, så finner du mirror uk online


Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå