stake og spylekum høyre and tredje kjoennskategori Mann tagget fødselsnummer på gravsteiner i Drammen

Natt til tirsdag ble 92 gravsteiner på Åssiden kirkegård nedtagget i Drammen. Blant tallene på gravsteinene er gjerningsmannens personnummer.

hvor mye koster det å selge et hus Saken oppdateres.

kapittel 5 historie underveis Ifølge Drammens Tidende (DT) er taggeren en utenlandsk statsborger i 40-årene, som kun har oppholdt seg i Norge i noen få måneder. Vedkommende har ifølge politiet tagget sitt eget midlertidige personnummer på gravsteinene.

ullevål sykehus kontakt – Sannsynligvis er dette en psykisk syk mann, som ikke utgjør noen fare for omgivelsene. Men han uttrykker seg på en måte som ødelegger veldig for andre, forteller politioverbetjent Jan Henrik Håkestad til DT.

hoppe fra bro Politiet sier at mannen også har tagget ordene «Drømmehytta killer» på gravsteinene. Ordene er ifølge politiet rettet mot Buskerud-firmaet Drømmehytta, som nylig avslo en jobbsøknad fra mannen.

hallvard flatland død Firmaet ønsker ikke å kommentere saken nærmere overfor DT.

philips hue wireless dimming kit (©NTB)

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå